Till kalendarium 2017

27 juni, kl 19, Dalarö kyrka

Det vackraste

En intim kammarmusikalisk resa genom tidlösa melodier med cellisten John Ehde och pianisten Carl-Axel Dominique.

30 april, kl 20.15, Sjödalsparken, Huddinge

Vårtal

Monica vårtalar vid Valborgsmässofirandet i Sjödalsparken.

17 april, kl 9.30 & 12, Hallen (Nordanå), Skellefteå

Doris Drar

Skolföreställningar. Musikteaterföreställning baserad på Pija Lindenbaums barnbok med musik av Monica Dominique. Skådespelare: Josephine Wistedt, Tuba: Linus Mattsson, Slagverk: Mats Lindström.

16 april, kl 9.30 & 12, Hallen (Nordanå), Skellefteå

15 april, kl 13, Hallen (Nordanå), Skellefteå

13 april, kl 9.30, Folkets Hus, Storuman

Doris Drar

Skolföreställning. Musikteaterföreställning baserad på Pija Lindenbaums barnbok med musik av Monica Dominique. Skådespelare: Josephine Wistedt, Tuba: Linus Mattsson, Slagverk: Mats Lindström.

12 april, kl 9.45, Medborgarhuset, Dorotea

24 mars, kl 13, Nordmaling Bibliotek, Nordmaling

23 mars, kl 14, Holmsunds Bibliotek Q-ben, Holmsund

22 mars, kl 9.30 & 11.30, Norrlandsoperan B-salen, Umeå

21 mars, kl 9.30 & 11.30, Norrlandsoperan B-salen, Umeå

20 mars, kl 9.30 & 11.30, Norrlandsoperan B-salen, Umeå

17 mars, kl 15, Släps kyrka, Särö

Fingers Unlimited

Monica och Carl-Axel Dominique förför med lekfullhet och fantasi vid flygeln.

17 mars, kl 13 & 15, Norrlandsoperan B-salen, Umeå

Doris Drar

De två första offentliga föreställningarna. Musikteaterföreställning baserad på Pija Lindenbaums barnbok med musik av Monica Dominique. Skådespelare: Josephine Wistedt, Tuba: Linus Mattsson, Slagverk: Mats Lindström.

16 mars, kl 9.30, Norrlandsoperan B-salen, Umeå

15 mars, kl 9.30 & 12.30, Norrlandsoperan B-salen, Umeå

14 mars, kl 9.30 & 12.30, Norrlandsoperan B-salen, Umeå

11 mars, kl 18.30, Vallentuna teater

DLB – Dominique Lakin Bådal

Hammondorgelgodis med kvinnlig powertrio: Monica Dominique (hammondorgel), Justina Lakin (trummor) och Rigmor Bådal (elbas). Gäster: Amanda Sedgwick, altsax och Hayati Kafé, sång.

10 mars, kl 14.00, Ögla kulturförening, Huddinge kulturhus

Togetherness

Syskonparet Monica Dominique och Palle Danielsson i tajt dialogsamspel.
Biljett: 100 kr, förköp: 070-992 89 96

8 mars, kl 19.00, Adolf Fredriks Kyrka, Stockholm

Liv

En nyskriven konsertversion av LIV – om mänskliga rättigheter och vår tid på jorden. Medverkande: Vox Pacis, Tua Dominique, Gunnel Mauritzson, Robin Lundberg, Carl-Axel Dominique, Kör från Adolf Fredriks Musikklasser m.fl.

6 mars, kl 19.00, Adolf Fredriks Kyrka, Stockholm

Liv

17 februari, kl 15, Aspnäskyrkan, Jakobsberg

Fingers Unlimited

Monica och Carl-Axel Dominique förför med lekfullhet och fantasi vid flygeln.

9 februari, kl 19, S:t Annas Kapell, Kyrkans hus, Rimbo

Pianoafton

Carl-Axel spelar verk av bl.a. Grieg, Liszt, Debussy och Messiaen.

6 februari, kl 19.30, Aneby Jazzklubb

Togetherness

Syskonparet Monica Dominique och Palle Danielsson i tajt dialogsamspel.
Aneby Jazzklubbs hemsida.

23 januari, kl 19.03, Sveriges Radio P2

Mats Edén med vänner

P2 Live: Konsert med musik av Mats Edén. Medverkande: Mats Edén, Carl-Axel, Lena Willemark, Jonas Simonsson m.fl. Inspelat i Uppsala Konsert & Kongress 17 nov 2017.

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique