Fingers Unlimited på Ovanmyra Kulturhus

Den 22 september framför Monica och Carl-Axel sitt fyrhändiga program Fingers Unlimited i Ovanmyra Kulturhus utanför Rättvik. På programmet står klassiska verk av bl.a. Franz Liszt, Edvard Grieg och Claude Debussy, ett knippe svenska favoritlåtar och mycket annat.

Monica och Carl-Axel om sitt förhållande till Dalarna: ”Vi har ett stort hjärta för Dalarna. Redan på Solar Plexus-tiden på 70-talet deltog vi i Musik vid Siljan tillsammans med Orsakarlarna. Orsapolskan som vi lärde oss vid det mötet har vi fortfarande på vår repertoar. Vi har även besökt Dalhalla några gånger: En gång med Monica Dominique Quintet, Toots Thielemans och Jan Malmsjö, samt en gång med Carl-Axels nyskrivna version av 31 sånger från Aniara med Marinens Musikkår och Tommy Körberg som huvudsolist. Vi ser fram emot att komma till Ovanmyra och träffa många trevliga kullor och masar!”

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.