Taubevisor för piano

Den 18 augusti lanserades Taubesällskapets nya bok 50 och en visa till piano under Taubedagen på Skansen. Boken innehåller noter till 51 av Everts Taubes visor i nya pianoarrangemang av Monica Dominique och är en uppföljare till den tidigare 50 och en visa till gitarr, där samma visor arrangerats för gitarr av Ralf Sandberg och Torhild Winnberg.

Monica säger följande om sina nya arrangemang: ”Att få ta hand om Evert Taubes 50 och en visa till piano och klä dem i mina pianoarrangemang har varit en ynnest. Jag förundras över hans förmåga att variera sig trots att man lätt känner igen hans tonspråk. I mina arrangemang har jag försökt få fram sångernas specifika karaktär. Må hans visor finnas kvar länge, länge och glädja nya generationer!”

50 och en visa till piano kommer inte att finnas till försäljning, utan är reserverad för Taubesällskapets skolprojekt.

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.