3 x Dominique i Berwaldhallen

Den 14 februari kl 15 gör Arméns musikkår under ledning av Jonas Dominique en konsert i Berwaldhallen med musik av bl.a. Lars Gullin, Bengt Hallberg och Nils Lindberg. Monica Dominique är presentatör och Carl-Axel Dominique pianosolist i Bengt Hallbergs ”Ivory Concerto”.

När Arméns musikkår samarbetar med familjen Dominique blir det ett strövtåg i jazzens fotspår. Konserten fokuserar på det finaste som finns skrivet för blåsare av svenska jazzkompositörer. Flera solister ur Arméns musikkår kommer också framträda, t.ex. Johan Nordfeldt i Nils Lindbergs ”Polska med Trumpet” och Sebastian Fjellheim i Mikael Råbergs ”En fläkt av tango”. På programmet står också ett utdrag ur Monica Dominiques storbandssvit ”Inside the rainbow”.

Läs mer

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.