Information angående corona

P.g.a. coronaviruset ställde vi in eller sköt upp alla konserter under våren och sommaren 2020. Under hösten kommer vi så smått börja spela igen, med coronaförsiktighet! För mer info se vårt Kalendarium.

Våra kontorstider är för närvarande begränsade. För ärenden rörande vår konsertverksamhet, våra skivproduktioner eller våra noter maila gärna info@dominiquemusik.se eller kontakta Johannes Dominique på 070-732 74 06.


På gång

Efter en tid av coronakarantän försöker vi nu så smått starta upp vår konsertverksamhet igen. Det första som står på programmet är en picnic utanför Tullhuset i Dalarö den 30 augusti.

Läs mer om vad som är på gång just nu.


Kalendarium

I vårt kalendarium kan du se en kronologisk lista på alla Monicas och Carl-Axels konserter och föreställningar under året.

Se vårt kalendarium här.


Dominique Records

Dominique Records är Monicas och Carl-Axels skivbolag, som sedan starten i slutet av 90-talet har utgivit ett 20-tal produktioner. Vi har gjort utgivningar inom ett flertal genrer: Jazz, klassiskt, vokalmusik, visor, barnmusik, latin mm.

Läs mer om våra produktioner och hur du beställer dem.Boka konserter

Vill ni uppleva Monica och Carl-Axel förföra publiken med lekfullhet på fyrhändigt piano? Eller höra syskonparet Palle Danielssons och Monica Dominiques tajta dialogsamspel för kontrabas och piano? Eller kanske uppleva de vackraste melodierna för cello och piano framförda av Carl-Axel tillsammans med cellisten John Ehde?

Läs mer om de konserter vi erbjuder och hur du bokar.


Edition Dominique

Edition Dominique är Monicas och Carl-Axels notförlag. Kontakta oss om du eftersöker noter till någon av Monicas och Carl-Axels många sånger och kompositioner!

Läs mer om Edition Dominique och tillgängliga noter.


Kompositioner och arrangemang

Monica och Carl-Axel har gjort ett stort antal kompositioner och arrangemang, för ett stort antal ändamål: fristående sånger, verk för bl.a. kör, storband och symfonisk blåsorkester, musik till cabareter, musikal, teater, TV, radio, film mm.

Läs mer om Monicas och Carl-Axels kompositioner och arrangemang.


Musikal, teater och cabaret

Musikalen ”Sopoperan Underbarnet” från 1996 handlar om ett ofött barn som vägrar komma ut från mammas mage förrän de vuxna utanför kan förklara varför världen ser ut som den gör. Musikalen ”Anna och Herr Gud” från 1998 handlar om lilla flickan Anna som ser på omvärlden med barnets klokhet. Dessa är två av de många musikaler, teaterföreställningar och cabareter som Monica eller Carl-Axel har skrivit musik till eller medverkat i.

Läs mer om musikaler, teaterföreställningar och cabareter här.


Konsertproduktioner

Under sin långa musikerkarriär har Monica och Carl-Axel deltagit i ett stort antal konsertproduktioner och gruppkonstellationer. Bl.a. har de själva tagit initiativ till grupper som Solar Plexus, Monica Dominique Quintet (MDQ) och DLB (Dominique-Lakin-Bådal). Dessutom har de gjort konsertsamarbeten med musiker såsom Monica Zetterlund, Cornelis Vreeswijk, Hayati Kafé, Tommy Körberg, Monica Nielsen m.fl.

Läs mer om konsertproduktioner och gruppkonstellationer här.


Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13

   Besök oss på Facebook!