Anna, vem är det?

Anna är en liten flicka, som med sin nyfikenhet, upptäckarglädje och påhittighet snabbt blir medelpunkten bland barn såväl som bland vuxna.

Hon älskar människor och djur, förundras av naturen och hennes beundran för ”Herr Gud” som står bakom allt detta är enorm.

Anna ser på omvärlden med barnets klokhet och i sångerna finns några av hennes funderingar. Till exempel vilken skillnad det är att se på världen genom en skiva av glas som man målar grön, röd eller gul, eller: ”tänk att alla ord som man frågar med börjar på bokstaven V; Vart, Vilken, Vad, Vem, Varför, Var. Men varför heter det Hur? Det borde ha hetat Vur”.

Eller att; ”tankarna och själen kan flyga så långt man kan se på dagen. Men på natten när inget är i vägen kan själen flyga långt ut i rymden, ja ända till stjärnorna!”

Var känns det när man tycker om en annan människa? Någonstans inuti såklart. ”Du vet om mej inuti dej och jag vet om dej inuti mej. Och Herr Gud som har skapat människor och nyckelpigor och blommor har allting i sig och då måste ju allting ha Herr Gud i sig också.”

Mitt i mej vet jag om mitt i dej, då är det mitt i dej som du vet om mej. Det är lätt!

Till sidan Anna och Herr Gud

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.