Konserter i augusti

Efter sommaruppehållet är det nu dags igen för Monica och Carl-Axel att ge nya konserter.

På onsdag den 9 augusti kl 19 framför Monica och Carl-Axel sitt fyrhändiga program ”Fingers Unlimited” i Värmdö kyrka. Programmet innehåller en blandning av klassiskt och improviserat. Bl.a. framförs verk av Franz Liszt, Edvard Grieg, Maurice Ravel men även jazzstandards samt en orsapolska i egen tappning. Läs mer.

På lördag den 12 augusti kl 17 spelar Monica med Hayati Kafe (sång), Hans Backenroth (bas), Mats Larsson (gitarr) och Jesper Kviberg (trummor) på Nynäsgården i Nynäshamn. Konserten är en del av jazzdagen Sensommarjazz under Blodboken, arrangerad av Jazz i Nynäshamn. Under dagen framträder även Kustbandet, Ladies got the blues samt Sharon Dyall & Peter Asplund med Claes Crona trio. Läs mer.

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.