Julkonserter med Familjen Dominique och Ekeröensemblen

Liksom förra julen kommer familjen Dominique att göra ett julkonsertprogram tillsammans med Ekeröensemblen. Detta år ges två konserter: Den 17 december kl 18 i Ekerö kyrka och den 18 december kl 19 i Immanuelskyrkan. På programmet står ett knippe kända julsånger i arrangemang av Monica, Jonas och Joakim Dominique.

Familjen Dominique består av: Monica (piano & sång), Carl-Axel (piano & flöjt), Jonas (kontrabas), Tua (sång), Joakim (sång & trumpet), Linda (sång) samt Johannes (cello). Medverkar gör också Ekeröensemblen under ledning av Kerstin Baldwin-Sterner.

Biljetter till konserten den 17 december i Ekerö kyrka kostar 150:- och kan köpas via Pastorsexpeditionen, Ekerö Pastorat, tel: 08-560 387 00

Biljetter till konserten den 18 december i Immanuelskyrkan kostar 200:- och kan köpas dels i entrén innan konserten, dels via Ticketmaster. Vid köp via Ticketmaster tillkommer en serviceavgift på 25:-.

Facebookevent för konserten i Immanuelskyrkan

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.