Hans Alfredson död

Artisten Hans Alfredson har nyligen avlidit i en ålder av 86 år. Monica fick glädjen att samarbeta med honom bl.a. i revyn ”Spader Madame” med musik av Franz Schubert 1969. Hon har många roliga, intelligenta, fina minnen av Hasse: ”Han hade total koll på världsläget, på litteratur, musik och artister. Han och Tage Danielsson hade humorn, allmänbildningen, konsten att skriva fantastiska revyer och texter.”

Carl-Axel gjorde bl.a. musiken till Hasses TV-teater ”Kvartetten som sprängdes” 1973, baserad på Birger Sjöbergs roman. Han framhåller gärna Hasses planetkänsla och improvisationsförmåga: ”Han var alla improvisatörers guru. Han förstod att man inte ska stänga dörren till barndomen bakom sig”.

Spader Madame (Öppet Arkiv)

Kvartetten som sprängdes [Kan ses på Öppet Arkiv t.o.m. 30 november 2017]

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.