Konserter i februari

Februari börjar för Monicas del med tre konserter på fem dagar.

Den 1 februari kl 12.10 framför hon ett hyllningsprogram till Olle Adolphson i Ersta kyrka tillsammans med sångerskan Karin Frölén och basisten Jan Bergnér. Konserten är en del av Ersta Kulturscens serie av lunchkonserter och samtal som äger rum på onsdagar under hela våren. Läs mer.

Den 3 februari kl 20 deltar hon i invigningen av Faschings nya Steinwayflygel. Dagen till ära är det två flyglar på scen och förutom Monica spelar även Elise Einarsdotter, Britta Virves och Lars Jansson. Läs mer och boka biljetter.

Den 5 februari kl 16 framförs Monicas mässa Missa Brevis för kör, orgel och sångsolist i St Ansgars kyrka i Alvik. Chorus Oriolius under ledning av Magnus Bergman framför verket. Solist är Tua Dominique och Monica medverkar själv vid pianot. Läs mer

Vi uppdaterar löpande vårens konserter med Monica och Carl-Axel Dominique i vårt Kalendarium.

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.