Svensk Jazzhistoria – 70-tal

Den 3 november släpper Caprice den 11:e utgåvan av serien Svensk Jazzhistoria. En CD-box med 4 CDs innehållande ett 60-tal låtar från sjuttiotalet, däribland Solar Plexus ”Mercy, mercy, mercy” samt första delen av Monica Dominiques storbandsverk ”Swedish Love In The Southern Bronx”.

Den 14 oktober kl 13 berättar redaktörerna Jan Bruér och Viveka Hellström om arbetet med boxen på Fasching i Stockholm och reflekterar också över den svenska jazzscenen på 1970-talet, ett spännande decennium med en expansiv och mångfacetterad jazzscen.

I samband med detta kommer också Monica Dominique spela med sin bror Palle Danielsson. Läs mer

För den som vill höra ”Swedish Love In The Southern Bronx”, som också går under det svenska namnet ”Möt Våren I Södertälje” finns en möjlighet på Musikaliska i Stockholm den 1 oktober kl 16, då Monica framför den med storbandet Royal Big Band. Även kören Stockholm Cantus medverkar på denna konsert. Läs mer

Välkommen till Monica och Carl-Axel Dominique

Dominique Musik AB
Dominique Records
Edition Dominique
Apelvägen 21
S-141 46 Huddinge
Sweden
info@dominiquemusik.se
tel: 08 711 18 13
(OBS! Ej sms)

Besök oss på Facebook! 

Kontoret är bemannat tisdagar och fredagar.